Adviesgesprek aanvragen

U merkt het misschien zelf ook. Maar het verhuren van vastgoed in Rotterdam en omstreken is niet meer zoals het vroeger was. Huurders verlangen hoger comfort en verhuurders willen graag een maximaal rendement zonder daar zelf te veel werk aan te hebben.

Binnen de huidige verhuurmarkt kan het, zonder het inschakelen van professionals, moeilijk zijn om daar een balans in te vinden. En dat is waar wij komen kijken.

Ervaring in Rotterdam en omstreken

Door de ervaring en kennis die wij met de verhuur van vastgoed in Rotterdam en omstreken hebben opgedaan, durven wij te zeggen dat u bij ons werkt met echte verhuurspecialisten. Dankzij onze kennis van de omgeving en de huidige verhuurmarkt, hebben wij met trots al ruim 400 panden in ons portfolio. Dit zijn onder andere huurwoningen, comfortabele studio’s, ruime appartementen en bedrijfsruimtes.

Wanneer u ons team inschakelt voor de verhuur of het beheer van uw vastgoed, zorgen wij dat u volledig wordt ontzorgd. Wij zijn pas blij als u dat bent. Vanuit onze vestiging aan de Breitnerstraat in het centrum van het prachtige Rotterdam opereert ons gedreven team dat zich kenmerkt door ervaring en no-nonsensmentaliteit.

Wij houden van duidelijke en transparante communicatie. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen. Onze proactieve manier van werken heeft geresulteerd in een breed netwerk van tevreden huurders en verhuurders. Wij denken graag met u mee over hoe wij nu en in de toekomst uw vastgoed zo succesvol mogelijk op de verhuurmarkt kunnen houden.

Over ons - Breit Vastgoed

Interesse in een samenwerking?

Wilt u graag wat vrijblijvende informatie ontvangen? Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijke kennismaking! Kom met ons in contact via: info@breitvastgoed.nl of via telefoonnummer 010-3038838

Kom bij ons langs

Breitnerstraat 27b

3015 XA, Rotterdam

Neem contact met ons op

Uw wensen en doelstellingen staan voorop.