Adviesgesprek aanvragen

Denkt u erover na om uw vastgoed of woning in Rotterdam of omstreken te gaan verhuren? Verstandig! Want als u dit goed aanpakt valt hier een mooi rendement mee te behalen.

Nu blijkt het zelf verhuren van een woning of vastgoed vaak lastiger dan vooraf gedacht. Wilt u voorkomen dat u voor ongewenste verrassingen komt te staan? Maak dan gebruik van onze opvallende verhuurservice.

Zorgeloos uw vastgoed of woning verhuren

Zelf een woning verhuren vraagt een hoop kennis, veel inspanning en gaat vaak gepaard met een hoop stress. Nergens voor nodig vinden wij. Wanneer u ons inschakelt voor een het verhuren van uw woning in Rotterdam en omstreken, zorgen wij dat u volledig wordt ontzien in het verhuurproces.

En met volledig ontzien, bedoel wij écht volledig ontzien. Zo verzorgen wij niet alleen de volledige communicatie voor en tijdens de verhuur, ook stellen wij de contracten op, adviseren wij bij het kiezen van de juiste verzekeringen en verzorgen wij alle andere zaken die bij de verhuur komen kijken. Wij staan altijd voor u én de huurders klaar.

Wilt u graag volledig ontzien worden? Dan is het ook mogelijk om uw vastgoed door ons te laten beheren.

Voordelen van een verhuurmakelaar bij Breit Vastgoed & Beheer

  1. Veel persoonlijk contact
  2. Lokale kennis en ervaring
  3. Volledige ontzorging
  4. Optimale verhuurprijs
  5. Actieve marketing

Betrouwbare huurders vinden

Het is ons doel om een verhuurproces tot stand te brengen waar alle partijen zich goed bij voelen. Door het monitoren van de lokale markt, het inzetten van onze kennis en ervaring en het beoordelen van uw woning of vastgoed, bepalen wij een passende verhuurprijs.

Daarnaast kunnen wij u ook adviseren als blijkt dat met bepaalde aanpassingen een hogere opbrengst behaald kan worden. Zo weet u altijd zeker dat uw vastgoed of woning voor de best passende verhuurprijs verhuurd wordt. 

“Dankzij Breit Vastgoed & Beheer hoef ik mij geen zorgen te maken over veranderende verhuurwetgevingen in Rotterdam. Dat regelen zij allemaal voor mij.”

Verhuren - Breit Vastgoed

Betrouwbare huurders vinden

Met de huidige woningmarkt is het vinden van een huurder niet lastig. Het vinden van een betrouwbare huurder die respectvol met uw woning omgaat is daarentegen een ander verhaal. Dankzij ons brede netwerk, zorgvuldige selectieproces en actieve marketing weten wij snel de juiste huurders te vinden.


Tijdens ons selectieproces gaan wij op zoek naar huurders met dezelfde normen en waarden en voeren wij een veilige controle uit om de betrouwbaarheid te verhogen. Na de bezichtigingen ontvangt u van ons een uitgebreid advies over wie wij het meest passend vinden. De keuze wie uiteindelijk in uw woning terecht komt, maakt u zelf. Voelt iets niet goed, dan gebeurt het uiteraard niet.

Interesse in het verhuren?

Wij vertellen u graag meer over onze diensten! Twijfel niet om naar meer informatie te vragen. Kom in contact via info@breitvastgoed.nl of via telefoonnummer 010-3038838.

Kom bij ons langs

Breitnerstraat 27b

3015 XA, Rotterdam

Neem contact met ons op

Uw wensen en doelstellingen staan voorop.