Adviesgesprek aanvragen

Verhuren Dordrecht

Breit Vastgoed & Beheer
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Starten met verhuren in Dordrecht?

Denkt u erover na om uw vastgoed of appartement te gaan verhuren? Verstandig! Want als u dit goed aanpakt valt hier een aantrekkelijk rendement mee te behalen. Nu blijkt het zelf verhuren van een appartement of vastgoed vaak lastiger dan vooraf gedacht. Wilt u voorkomen dat u voor vervelende verrassingen komt te staan? Schakel ons dan in als verhuurmakelaar.

Breit is uw partner als het gaat om verhuren in Dordrecht

Zelf een huis verhuren vraagt een hoop kennis, veel inspanning en gaat vaak gepaard met een hoop stress. Nergens voor nodig vinden wij. Wanneer u ons inschakelt voor het verhuren van uw huis, zorgen wij dat u totaal wordt ontzien in het verhuurproces. En met geheel ontzien, bedoelen wij écht geheel ontzien. Zo verzorgen wij niet alleen de volledige communicatie voor en tijdens de verhuur, ook stellen wij de contracten op, adviseren wij bij het kiezen van de juiste verzekeringen en verzorgen wij alle andere zaken die bij de verhuur komen kijken. Wij staan altijd voor u én de huurders klaar.

Verhuren Dordrecht - Breit Vastgoed

Het verschil tussen verhuren en vastgoedbeheer

Wanneer u de verhuur aan ons uitbesteed wordt u van a tot z ontzorgd. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van onze service.

Wilt u volledig ontzorgd worden? Dan kunt u uw vastgoed laten beheren. Hierbij worden ook de werkzaamheden buiten de verhuur voor u geregeld. Denk hierbij aan onderhoud en administratieve zaken. Hebben huurders vragen? Dan zijn wij hun aanspreekpunt in de regio rondom Dordrecht . Alles wordt, met plezier, voor u geregeld. Wij doen namelijk graag een stap extra voor een tevreden opdrachtgever.

De voordelen van werken met Breit als je wilt verhuren in Dordrecht

  • Werkzaam in Dordrecht
  • Heldere en snelle communicatie 
  • Volledige ontzorging 
  • Veel kennis en ervaring in huis 
  • Geen omkijken naar uw vastgoed
  • Hoge kwaliteit service
  • Profiteren van een goed rendement

Kom bij ons langs

Breitnerstraat 27b

3015 XA, Rotterdam

Neem contact met ons op

Uw wensen en doelstellingen staan voorop.