Adviesgesprek aanvragen

Wat doet een verhuurmakelaar?

Het verhuren van een woning of bedrijfsobject klinkt zo eenvoudig. U maakt een paar foto’s en zet uw vastgoed online. Toch is de woningmarkt een complexe markt en komt er bij de verhuur van vastgoed veel meer kijken dan u waarschijnlijk denkt. Daarom is het inschakelen van een verhuurmakelaar, zoals Breit Vastgoed & Beheer, aan te raden als u wilt voorkomen dat u te maken krijgt met ongewenste situaties. Maar wat doen wij dan precies als verhuurmakelaar en wat levert u dat op? Dat leggen wij graag aan u uit. 

Wat is een verhuurmakelaar?

U wilt graag uw woning of bedrijfsobject succesvol verhuren zonder daar veel zorgen bij te hebben. Als verhuurmakelaar zorgen wij dat het u makkelijk wordt gemaakt. U kunt ons een beetje zien als tussenpersoon. Wij bemiddelen tussen u en de (potentiële) huurder en zorgen dat alles omtrent de verhuur van uw vastgoed probleemloos verloopt. 

Wat doet een verhuurmakelaar?

Zorgen dat uw vastgoed succesvol wordt verhuurd is natuurlijk vrij algemeen. Want om te zorgen dat uw vastgoed daadwerkelijk succesvol wordt verhuurd, voeren wij als verhuurmakelaar tal van taken uit om dit voor u mogelijk te maken. Denk hierbij aan: 

  • Adviseren over de juiste huurprijs
  • Uw vastgoed optimaal onder de aandacht brengen 
  • Het object op de juiste sites aanmelden
  • Kandidaten selecteren
  • Begeleiden van bezichtigingen
  • Uitvoeren van de financiële check bij kandidaat-huurders
  • Opstellen van een huurovereenkomst
  • Inspectie en sleuteloverdracht

Waarom een verhuurmakelaar inschakelen?

De bovenstaande punten zijn stuk voor stuk taken die veel tijd een zorgvuldigheid vragen. U kunt ervoor kiezen deze zelf uit te voeren. Maar als u wilt voorkomen dat u voor vervelende situaties komt te staan, zoals horrorhuurders of leegstand, dan staat ons team voor u klaar. Wij kennen de lokale verhuurmarkt, zijn als eerste op de hoogte van wetswijzigingen en beschikken over een breed netwerk. Hierdoor weten wij vaak snel een betrouwbare match te vinden voor uw vastgoed. Wij zorgen ervoor dat alles omtrent de verhuur soepel verloopt. Dat levert u niet alleen een mooi rendement op, maar ook een gerust gevoel.

Heeft u vastgoed dat u graag verhuurd wilt hebben of wilt u gewoon wat meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Wij adviseren u graag! Kom vrijblijvend in contact via: info@breitvastgoed.nl of via telefoonnummer 06-38351608.