Adviesgesprek aanvragen

Wat houdt de grote schoonmaak bij verhuur in?

Wanneer een nieuw object in de verhuur komt is het belangrijk dat het schoon wordt gepresenteerd. Dit resulteert niet alleen in een grotere kans op een succesvolle verhuur, maar draagt ook bij aan een letterlijk frisse start van de nieuwe huurders. Alleen het begrip schoon is voor iedereen anders. Daarom leggen wij graag aan u uit wat schoon in onze begrippen is en wat de grote schoonmaak bij verhuur inhoudt.

Waarom is de schoonmaak belangrijk?

Om het optimale verhuurresultaat te behalen moet een object volledig tot zijn recht komen. Hangt er een onaangename geur, zijn de ramen vies of ziet de keuken er bijvoorbeeld onhygiënisch uit? Dan is schrikt dat kijkers. Daarbij zult u niet dezelfde huurprijs kunnen vragen als dat u zou kunnen op het moment dat het object er tiptop in orde uit zou zien. Kortom, de schoonmaak is voor een succesvolle verhuur belangrijk. 

Wat is schoon?

Schoon is vaak een breed begrip. Regelmatig zien wij dat, wanneer een woning door de oude huurder wordt opgeleverd, er enkel op het zicht is schoongemaakt. Belangrijke details die vaak worden vergeten zijn: 

  • Het stofvrij maken van de vensterbanken
  • Het vetvrij maken van de afzuigkap
  • Het schoonmaken van de rubbers in de koelkast
  • Het schoonmaken van de deurklinken 

Wanneer een nieuwe huurder in een woning trekt willen wij dat zij zich gelijk thuis voelen en de ruimte eigen kunnen maken. Het schoonmaken zou een keuze moeten zijn en niet noodzakelijk nog nodig. 

Grote schoonmaak bij oplevering

Buiten dat wij de nieuwe huurders zich gelijk thuis willen laten voelen, willen wij ook voor de verhuurder de maximale opbrengst realiseren. Daarom zorgt ons eigen team ervoor dat het object optimaal gepresenteerd wordt. Wij zorgen dan ook dat de ruimtes professioneel worden schoongemaakt. Wordt het gewenst? Dan kunnen wij ook regelen dat er voorgaand geschilderd wordt zodat alles buiten dat het fris is, er ook weer fris uitziet. Allemaal kleine details die een groot verschil maken voor een professionele verhuur van uw object. 

Ons betrokken team staat ook voor een succesvolle verhuur van uw objecten klaar. Wij maken graag kennis via:  info@breitvastgoed.nl of via telefoonnummer 06-38351608.