Adviesgesprek aanvragen

Moet ik nu nog wel gaan verhuren?

Bij het verhuren van vastgoed komen steeds meer wetgevingen waar u als belegger rekening mee moet houden. Regelmatig krijgen wij de vraag of het verhuren van vastgoed nog wel interessant is. En hoeveel beleggen in vastgoed nu nog oplevert. U wilt natuurlijk een maximaal rendement behalen met het verhuren van vastgoed zonder daar te veel risico of tijd aan kwijt te zijn. Daarom vertellen onze verhuurspecialisten meer over de huidige markt en de kansen daarvan.

Beleggen in vastgoed tegen de inflatie

Wij kunnen heel kort antwoord geven op de vraag “Is beleggen in vastgoed nog interessant?”. Het antwoord hierop is namelijk: ja! En daar zijn een aantal belangrijke redenen voor waaronder de huidige inflatie. Op het moment zit Nederland in de sterkste inflatie sinds 20 jaar. Uw geld was dus nog nooit zo weinig waard als dat het nu is. Op het moment dat u uw geld op de bank laat staan is dit bijna een vorm van kapitaalvernietiging. Door het investeren in vastgoed kunt u uw geld hiertegen beschermen. Vastgoed beweegt in de meeste gevallen mee met de inflatie. Dit houdt in dat waar uw geld op de bank minder waard wordt, dit wanneer u in vastgoed investeert zal stijgen in zijn waarde.  

Uw huidige levensstijl behouden 

Met beleggen in vastgoed beschermt u dus uw zelf verdiende geld tegen de inflatie. Maar helemaal wanneer u nu een prettig levensstijl heeft, is dat iets wat u uiteraard graag wilt behouden op het moment dat u met pensioen gaat. Waar de standaard AOW geen vetpot is, kunt u met uw vastgoedbeleggingen uw prettige levensstijl vaak behouden. Investeren in vastgoed levert gemiddeld genomen een jaarlijks rendement van 5% (inkomsten van de verhuur zijn dan nog niet meegerekend), mits u de juiste middelen zoals een ervaren verhuurmakelaar inschakelen toepast. Wanneer u vroeg bent begonnen met investeren in vastgoed profiteert u tegen de tijd dat u met pensioen gaat niet alleen van een royaal passief inkomen, maar ook van een hoge overwaarde. 

Zonder zorgen beleggen 

Wat veel van onze opdrachtgevers een groot voordeel vinden van het beleggen in vastgoed, is het feit dat zijn zich nergens druk over hoeven te maken. Om daadwerkelijk het maximale uit hun vastgoedbeleggingen te halen is een vastgoedspecialist onmisbaar. Dit is voor hen een reden om ons team in te schakelen. Wij verzorgen niet alleen de verhuur, maar ook dat hun kostbare vastgoed optimaal wordt onderhouden. Hierdoor wordt voorkomen dat de kwaliteit van het pand achteruitgaat en de belegger aan het eind van de rit minder profiteert. Een mooie, langdurige, samenwerking waar wordt gebouwd aan een prettige toekomst. 

Wilt u voorkomen dat uw geld lijdt onder de huidige inflatie, of regelt u nu de verhuur van uw vastgoed zelf? Dan raden wij u aan om een keer een kop koffie met onze specialisten in te plannen. Vrijblijvende informatie over hoe u uw toekomst kunt verbeteren kan nooit kwaad. Kom in contact via info@breitvastgoed.nl of via telefoonnummer 06-38351608.