Adviesgesprek aanvragen

Hoe voorkomt u dat uw vastgoed zijn waarde verliest?

Wanneer u belegt in vastgoed, of ondertussen al een groot vastgoed portfolio heeft opgebouwd, is dit uiteraard met het oog op het behalen van een maximaal rendement. Alleen, hoe zorgt u dat u een maximaal rendement behaalt en dat u voorkomt dat uw vastgoed zijn waarde verliest. Wanneer wij voor beleggers of vastgoed bezitters worden ingeschakeld om panden te beheren, zijn er een aantal zaken die wij ondernemen om waardeverlies te voorkomen. 

Panden in topconditie houden 

Een cruciale factor die bepalend is of er waardeverlies bij vastgoed optreedt, is de conditie van het pand. Daarom is het onderhouden van de panden uit ons portfolio bij een hoge prioriteit. Zo voeren wij regelmatig inspecties uit en worden eventuele problemen door ons eigen serviceteam snel en vakkundig opgelost. Dit omvat bijvoorbeeld het oplossen van technische storingen, het vernieuwen van verouderde voorzieningen en het bijwerken van het interieur. Buiten dat een goed onderhouden pand voorkomt dat er waardeverlies optreedt, draagt het ook bij aan de huurprijs die gevraagd kan worden bij de verhuur van het object.

Altijd up-to-date

Onze kennis gaat verder dan bij de standaard verhuurmakelaar. Om waardeverlies bij vastgoed te voorkomen vinden wij het belangrijk om maximaal inzicht te hebben in de markt. Wij bestuderen dagelijks de trends, analyseer de vraag en het aanbod in onze regio en identificeren mogelijke risico’s en kansen. Doordat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen kunnen wij onze opdrachtgevers strategisch adviseren in bijvoorbeeld de verhuur of nieuwe investeringen die er op de planning staan.

Betrouwbare huurders voorkomen waardeverlies

Ondanks dat wij regelmatig inspecties uitvoeren, hebben de huurders die in een woning wonen ook een grote rol in het behouden van de waarde. Daarom houden wij een strenge selectie en screening om te kijken wie er in aanmerking komt voor het huren van een woning uit ons portfolio. Een goede huurder zorgt in onze ogen niet alleen voor regelmatige huurinkomsten, maar behandelt uw woning ook met dezelfde normen en waarden als dat u zou doen. Ook tijdens de verhuur houden wij de huurder graag tevreden om zo een prettige woonervaring te creëren waarbij de gehuurde woning voor hen echt als een thuis aanvoelt. Dit resulteert vaak in een huurder die, net zoals wij, de woning onderhoudt waardoor waardeverlies wordt voorkomen. 

Wilt u voorkomen dat uw rendement verlaagd en uw vastgoed zijn waarde verliest? Dan vertellen wij graag wat ons team voor u kan betekenen. Ontdek de mogelijkheden via: info@breitvastgoed.nl of via telefoonnummer 06-38351608.