Adviesgesprek aanvragen

Zo vinden wij zakelijke huurders voor bedrijfsvastgoed!

Het vinden van een huurder voor bedrijfsvastgoed is vaak een stuk complexer dan het vinden van een huurder voor een woning. Het selectieproces kan uitdagend zijn, maar met onze doordachte aanpak en de juiste strategieën vinden wij tot nu toe altijd een passende ondernemer. Er zijn drie belangrijke stappen die wij altijd ondernemen om dit te bereiken.

Grondig onderzoek en doelgroepgerichte marketing

Om de juiste huurder te vinden voor een bedrijfspand is het belangrijk om heel doelgericht te zoeken. Vooraf bekijken wij de sterke punten van het pand, zoals de locatie, voorzieningen en de potentiële zakelijke mogelijkheden. Wanneer een pand geschikt is voor horeca, kunnen we al direct voor een specifieke doelgroep de verhuuradvertentie opstellen. In de presentatie zorgen we voor aantrekkelijke foto’s waarin de USP’s van het desbetreffende pand naar voren komen. Samen met een gedetailleerde beschrijving zal de interesse van potentiële huurders gewekt worden.

Screeningproces en referenties

Wanneer we aanmeldingen krijgen van potentiële huurders vinden wij het belangrijk om hen vooraf te screenen. Het screenen van potentiële huurders is een cruciaal onderdeel van het vinden van een goede match. Wij hebben een gestructureerd screeningsproces waarbij we de financiële stabiliteit van de huurder onderzoeken, hun zakelijke achtergrond verifieren en eerdere huurervaringen controleren. Vaak vragen wij ook nog naar referenties van vorige verhuurders om meer inzicht te krijgen in het gedrag en de betrouwbaarheid van de potentiële huurder. Liever een check te veel dan te weinig. Is de potentiële huurder op alle vlakken geslaagd? Dan is de kans groot dat er, na overleg met de eigenaar, wordt overgegaan tot het tekenen van het contract.

Netwerken en relatiebeheer

Om snel een potentiële huurder te vinden is het opbouwen en onderhouden van een breed netwerk essentieel. Daarom investeren wij veel in onze relaties met andere professionals in de vastgoed- en zakelijke sector, zoals ondernemers, investeerders, en collega-makelaars. Mond-tot-mondreclame is vaak een krachtig middel om betrouwbare aan te trekken. Door een positieve reputatie op te bouwen en bekend te staan als een betrouwbare en deskundige verhuurmakelaar, weten ook potentiële verhuurders ons te vinden om hun ideale bedrijfsruimte te verhuren.

Zoek jij een ruimte of huurder? Onze specialisten staan graaf voor jou klaar! Neem contact op via: 06-38351608 of via info@breitvastgoed.nl